iTRAS > Katalog > Beskydy > Tipy v okolí > Sport

Beskydy: Sport v okolí

Kategorie:

Akce (2) ~ Oblasti (1) ~ Pohostinství (13) ~ Relaxace (15) ~ Sport ~ Ubytování (9) ~ Výlety (2) ~ Zábava (11) ~ Zajímavosti (83)

Zobrazuji tip č. 1 z celkem 13 objektů typu Sport pro Beskydy:

Čtyřkolky Štramberk

půjčovna čtyřkolek — Přírodní terénní areál s dvěma okruhy pro začátečníky i zkušenější jezdce.



Bubla City Ranch Kopřivnice

vyjížďky na koni — Na ranči vás naučí jezdit na koni, projedete se na koni v okolí Kopřivnice, děti se povozí na poníkovi.



Koupaliště Štramberk-Libotín

koupání u lesa — Přírodní koupaliště v blízkosti lesa. Je tu v provozu i restaurace, minigolf a tenis.



Minigolf a tenis Štramberk-Libotín

minigolfový areál a tenisový kurt u lesa — Minigolfový areál s 18 drahami a tenisový kurt hned u libotínského koupaliště v blízkosti lesa.



Tarzanie Ráztoka

horský lanový park pro malé i velké Tarzany — Tady se vyblbne celá rodina. Těšte se na lanové dráhy různých obtížností, lezeckou síť, trampolíny, velkou houpačku aj.



Aquapark Olešná

koupání pod otevřeným nebem i pod střechou — Letní i krytý aquapark, kde vás čekají tobogány, skluzavky, plavecké a relaxační bazény, divoká řeka, proudový kanál, patero saun aj.



Gibon park Rožnov

venkovní zábavní park pro všechny generace — Najdete tu 423 m dlouhou překážkovou lanovou dráhu, dětský park, trampolíny, zorbing, aquazorbing, minigolf… Nechybí ani restaurace.



Koupaliště Kopřivnice

letní koupání u lesa pod hradem Šostýn — Čekají vás tu dva 50metrové bazény, bazén pro neplavce se 70metrovým tobogánem, restaurace, hřiště pro minigolf a plážový volejbal.



Krytý bazén a koupaliště Rožnov

koupání a vodní radovánky v Rožnově pod Radhoštěm — Těšte se na velký plavecký bazén, dětský bazén, 44 m dlouhý tobogán, vodní masážní trysky, vodní chrlič, parní lázeň, whirlpoolku…



Krytý bazén a sauna Kopřivnice

plavání a saunování v Kopřivnici — Těšte se na klasický plavecký bazén s délkou 25 m, dětský bazén se skluzavkou, finskou saunu, a řeckou lázeň.



Stránka: - 1 -2Další >

© 2009–2024 iTRAS. Všechna práva vyhrazena.webdesign: Ladzo.cz