iTRAS > Katalog > Průvodci divočinou Šumavy > Tipy v okolí > Sport

Průvodci divočinou Šumavy: Sport v okolí

Kategorie:

Akce (1) ~ Obce (1) ~ Oblasti (3) ~ Pohostinství (16) ~ Půjčovny (1) ~ Relaxace (7) ~ Sport ~ Ubytování (21) ~ Výlety (3) ~ Zábava (4) ~ Zajímavosti (137)

Zobrazuji tip č. 1 z celkem 8 objektů typu Sport pro Průvodci divočinou Šumavy:

Skiareál Lipno - Kramolín

lyžařské středisko v Lipně nad Vltavou — Zimní lyžařský areál na okraji obce Lipno nad Vltavou s lyžařskými terény, vhodnými zejména pro začátečníky a mírně pokročilé lyžaře. K dispozici je celkem 10 sjezdovek, 3 sedačkové lanovky, běžecké tratě, půjčovna lyží, lyžařská škola aj.



Ski areál Špičák

Ski areál Špičák

lyžařské středisko s nejprudší sjezdovkou v ČR — Jeden z největších ski areálů na Šumavě a jedno z nejlepších pětihvězdičkových TOP lyžařských středisek u nás. Zdejší sjezdovka Šance se udává za nejprudší v ČR.



Bruslařská dráha Lipno

bruslení na Lipně na nejdelší bruslařské dráze na světě — Na zamrzlé přehradě Lipno (nejčastěji od prosince do března), ve směru Lipno nad Vltavou-Frymburk-Přední Výtoň, se každoročně upravuje okružní bruslařská dráha, která se svojí délkou cca 11 km představuje nejdelší přírodní bruslařskou dráhu na světě.



Hotel Jestřábí

Hotel Jestřábí

ubytování, pláž a půjčovna loděk na Lipně v Černé v Pošumaví — Hotelový komplex na břehu přehrady Lipno ideální pro rodinnou dovolenou s dětmi u vody. Čekají vás pokoje s vlastní koupelnou, restaurace, soukromá pláž, půjčovna loděk a šlapadel, sauna, dětské hřiště aj. V zimě je oblíbené bruslení a lyžování.



Penzion Lesovna Žofín

Penzion Lesovna Žofín

ubytování v oblasti Novohradské hory – Žofínský prales — 2. nejlepší penzion Jihočeského kraje 2014 v soutěži Dopenzionu.cz. Bývalý lovecký zámeček nabízí vybavené apartmány a pokoje, restauraci, přírodní koupaliště, saunu s vířivkou aj. Jedinečné místo v tichých lesích Novohradek.



Sporthotel Olympia

Sporthotel Olympia

ubytování, restaurace a sportoviště v obci Zadov na Šumavě — Hotel a sportovně-relaxační areál v horské obci Zadov, na okraji národního parku Šumava, ve ski areálu Zadov-Churáňov. K dispozici je ubytování pro cca 100 osob, restaurace, učebny, fitcentrum, sauna, masáže, hřiště aj. Cena od 420 Kč se snídaní.



Hotel Annín

oblíbené wellness ubytování na Šumavě — Jeden z nejoblíbenějších wellness hotelů na Šumavě, kde se snoubí perfektní zázemí s úžasnou polohou. Čekají vás pokoje s výhledem do krajiny, restaurace, bazén, sauna, turecké lázně, vířivka aj.



Apartmány Braníčkov

Apartmány Braníčkov

u nás zlobí děti i rodiče — Samota na Šumavě, kde zažijete půvaby pravého venkova. Luxusní apartmány, wellness centrum s bazénem se slanou vodou, bio jezírka, velká zahrada, dětské hřiště, bowling, šumavské speciality… Výtečné reference.



© 2009–2024 iTRAS. Všechna práva vyhrazena.webdesign: Ladzo.cz