iTRAS > Katalog > Penzion Pod Jelením skokem > Tipy v okolí > Sport

Penzion Pod Jelením skokem: Sport v okolí

Kategorie:

Obce (1) ~ Pohostinství (15) ~ Relaxace (12) ~ Sport ~ Ubytování (10) ~ Zábava (2) ~ Zajímavosti (51)

Zobrazuji tip č. 1 z celkem 10 objektů typu Sport pro Penzion Pod Jelením skokem:

Termální bazén Karlovy Vary

Termální bazén Karlovy Vary

blahodárná koupel na skále s výhledem na město — Jedinečný bazén s termální vodou, vybudovaný na skále nad městem jako neodmyslitelný symbol Karlových Varů.



Bazénové centrum KV Arena Karlovy Vary

Bazénové centrum KV Arena Karlovy Vary

vodní svět pro celou rodinu — Bazénový komplex se spoustou vodních atrakcí: tobogán, masážní podvodní lavice a trysky, chrliče, perlička, vířivka, pára, sauna aj.



Velký rybník u Hroznětína

Velký rybník u Hroznětína

přírodní koupání s výhledem na Krušné hory — Vyhledávaná rekreační oblast s chatovou osadou. Najdete tu přírodní koupaliště s písčitou pláží a výhledem na hřeben Krušných hor.



Depandance Bellevue

Depandance Bellevue

ubytování pro školy v přírodě a lyžařské kurzy v Jáchymově — Depandance hotelu Bellevue v horském středisku PAM: ubytování ve dvou až čtyřlůžkových pokojích vhodných pro školy v přírodě, lyžařské výcviky, rodiny s dětmi, turisty a cykloturisty. Cena od 590 Kč za osobu a noc se snídaní; pro školy výrazné slevy!



Depandance Petr

Depandance Petr

ubytování v Krušných horách v lázeňském městě Jáchymov — Depandance hotelu Petr v horském středisku PAM: ubytování ve dvou až čtyřlůžkových pokojích s vlastním sociálním zařízením, restaurace, půjčovna sportovních potřeb a vybavení, úschovna lyží a kol aj. Cena od 590 Kč za osobu a noc se snídaní.



Horská chata PAM

Horská chata PAM

ubytování pro rodiny s dětmi a školy v přírodě v Jáchymově — Chata v horském středisku PAM s nabídkou ubytování ve dvou až pětilůžkových pokojích vhodným pro rodiny s dětmi, školy v přírodě, lyžařské výcviky a turisty. Součástí chaty je společná kuchyně, společenská místnost, letní terasa aj. Cena od 220 Kč.



Horské středisko PAM

Horské středisko PAM

rozsáhlý rekreační areál u Jáchymova v Krušných horách — Rekreační komplex se dvěma hotely, třemi dependancemi a horskou chatou. Součástí střediska jsou dvě restaurace, sportovní areál, půjčovna sportovních potřeb a vybavení. Středisko je vhodné pro všechny typy pobytů.



Hotel Bellevue

Hotel Bellevue

ubytování a restaurace v lázeňském městě Jáchymov — Hotel v horském středisku PAM: ubytování ve 2 až 4 lůžkových pokojích s vlastním sociálním zařízením, restaurace, letní terasa, půjčovna sportovních potřeb aj. Možnost pořádání nejrůznějších firemních a rodinných akcí. Cena od 590 Kč se snídaní.



Hotel Petr

Hotel Petr

ubytování v lázeňském městě Jáchymov v Krušných horách — Hotel v horském středisku PAM: ubytování v 3 až 4 lůžkových pokojích s vlastním sociálním zařízením, restaurace, letní terasa, půjčovna sportovních potřeb aj. Možnost pořádání nejrůznějších firemních a rodinných akcí. Cena od 590 Kč se snídaní.



Bečovská botanická zahrada

2. Průhonice a 1. bioferrata v ČR — Ve 30. letech 20. stol. se o zahradě mluvilo jako o druhých Průhonicích. Najdete tu 1. českou bioferratu, stezku bosou nohou, rybníček aj.



© 2009–2024 iTRAS. Všechna práva vyhrazena.webdesign: Ladzo.cz