Zobrazuji tip č. 1 z celkem 16 objektů typu Pohostinství pro Průvodci divočinou Šumavy:
proslulé hovězí steaky na Šumavě — Údajně nejlepší podnik z pořadu Ano, šéfe! V této stylové šumavské hospůdce si pochutnáte na vyhlášených domácích hovězích steacích.
kdo nebyl v Pekárně, nebyl na Šumavě — Zastavte se na vyhlášené povidloně a pravé medovníky, cibulové dalamánky se škvarky, oceněný chléb Kvildská žabka, tmavý César aj.
minimanufaktura tradičních chutí — Nejlepší káva na Šumavě a domácí dorty s nepopsatelnou chutí. Zdejší marmeláda získala titul Nejlepší marmeláda na světě.
pohodlné ubytování a staročeské speciality ve Vyšším Brodě — Rodinný penzion v centru Vyššího Brodu: uzavřený dvůr s velkou zahradou, 2–4lůžkové pokoje s vlastní koupelnou a internetem, restaurace se staročeskými specialitami (tradiční recepty). Výlety na nedalekou Šumavu, Lipno a do Rakouska. Ceny od 470 Kč.
penzion a steak restaurace s atmosférou Divokého západu — Stylový penzion a steak restaurace: ubytování v 1 až 3 lůžkových pokojích, možnost pořádání rodinných, firemních a společenských akcí, country večery, grilování a speciality na grilu. Ubytování od 450 Kč za osobu a noc včetně snídaně.
ubytování v centru lyžařského areálu Špičák na Šumavě — Horský penzion s nabídkou ubytování v 3 až 5 lůžkových pokojích s vlastním sociálním zařízením. Součástí penzionu je restaurace, úschovna lyží a kol. Ubytování je vhodné pro turisty, školní a rodinné pobyty a firemní rekreaci. Ceny od 300 Kč.
kulinářství v Prášilech na Šumavě — Staročeské pokrmy bez dochucovadel, sezonní suroviny, hovězí maso z vlastního chovu, plzeňská piva a kuchaři proškolení Pražským kulinářským institutem.
ubytování a restaurace na Kvildských pláních — Hosté tvrdí, že prý tu na každého dýchne ta pravá Šumava; chválí si i domácí kuchyni a chování majitelů. Ubytování od 400 Kč za osobu a noc včetně snídaně.
pastva pro oči a chuťové pohárky na Kvildě — Vaří tu pravé české speciality; projekt Czech Specials ocenil zdejší staročeský trhanec, kynuté ovocné knedlíky a koprovou omáčku.
na Šumavskou hřibovou polévku a za Vydrýskem — Kvality zdejší Šumavské hřibové polévky vychválil Vladimír Čech v pořadu Na vrcholky hor. Také tu chovají večerníčkového Vydrýska.
© 2009–2024 iTRAS. Všechna práva vyhrazena.webdesign: Ladzo.cz